Ekkos 24–timers dj–maraton


Ekkos 24–timers dj–maraton, over to dager, 12. og 13. februar på Østre. Dj-settene streames gjennom Ekkos nettside.


Mørk


Marthe Mørk aka MØRK er nyflyttet til Bergen fra Oslo, hvor hun jevnlig spilte i byens kriker og kroker. Mørk spiller techno og har nylig spilt inn en miks for Bergens DOT ☟Ida Nerbø


Ida Nerbø er spydspissen bak DOT og Bergen Techno Fanzine, og har en stor følgerskare i Bergens technomiljø. Ida spiller techno av en ren, mørk, hypnotisk sort.

@bergen_techno_fanzine @idanerboSaid Warya

(Klubb Signal / Norge)

Said Warya har i lengre tid vært aktiv i Bergens kultur og musikkmiljø. Han er en fast gjenganger bak platespillerne på Bergen Kunsthall med klubb og konsert serien Klubb Signal og står bak et vell av konsepter, hvor det oftest går i electro, house og breaks.Zaffer


Zaffer spiller låter i raskt tempo som smeller – bassdreven breakbeat, techno, acid og trance. Han har også et bankende hjerte for låter man allerede kjenner til i helt nye formater, funnet i obskure kriker og kroker på verdensveven.

@muzafferkxInish


Med røtter fra Berlins technoscene mikser Inish emosjonelle, eteriske og intense produksjoner med et brennende høyt energinivå. Inish driver radioshowet «Sårbar» på Vers Libre og slipper snart EPen «Inner Beings» i følge av et lydverk som nylig ble presentert på Lydgalleriet.

@inishnMarius Bakke
Minus Magnus


En av Bergens underjordiske techno-våpen, Minus Magnus skiller seg ut ved å blande moderne tekno med 90-talls ravemusikk. Minus Magnus er grunnlegger av plateselskapet Mhost Likely, som regelmessig gir ut hans og andre fremadstormende artisters nyeste godlåter.

@mhostlikely @minusmagnusOlav Eggestøl


Olav Eggestøl er DJ, platesamler og driver house- og technolabelet Mhost Likely. Med 10 års erfaring bak miksebordet har Olav sin egen særegne spillestil. I sine DJ-sett kombinerer han ofte old school house, feite acidlinjer, breaks og 80-talls disco. Han har delt kvelder sammen med artister som Maurice Fulton, Lindstrøm og Bjørn Torske og er en gjenganger på byens utesteder med ulike konsepter. Olav er resident DJ på Cafe Opera og har sitt eget radio show på Vers Libre, hvor han går gjennom klubbmusikkens historie.

@mhostlikely @oeggestolSindre Ruud


Etter å ha spilt på alle klubbene lokalt i Bergen i flere år, har Sindre Ruud holdt det gående i et radig tempo. Hjertet hans ligger hos old school elektro, breaks og house.

@sinruudTrym Søvdsnes


Trym Søvdsnes har en livslang interesse for rytmer og musikk og har vært sentral i Bergens klubbscene i mange år nå. Settene hans ofte er bygget rundt house, tekno, disko, elektro og andre klubbfokuserte stiler, og han prøver alltid å spille mer med fokus på stemning og energi enn spesifikke sjangre. Med en forkjærlighet for vinyl og graving etter både gammel og ny spennende musikk er det aldri helt sikkert hva man kan forvente seg – Søvdsnes lager, samler og spiller musikk for de som elsker å høre på.

@trysovSnorre Magnar Solberg


Don No–No, dj tornado dé Åsane, Grandmasta Greblos – kjært barn har mange navn og Snorre Magnar Solberg fortjener flere. Med hans helt unike tverrestetiske tilnærming til egen musikk og kunst har Snorre bygget opp undergrunnsfenomenet Club No–No. Utgivelser fra 2013 til i dag med gjester som Soto Fett & Fett Burger, SVN, godt bortgjemte klubbkvelder det går gjetord om pluss hans syrete, sort-hvite grafiske signatur bygger opp under den mytiske multikunstneren – som også er en av våre største undergrunns eksportvarer. Når han snurrer plater går det i radbrekkende miksing av det beste fra 303, 808 & 909.

@snorremagnarsolbergSambucca Queen


Sambucca Queen er det energiske dj-aliaset til Vilde Tuv. Høyt tempo og høy energi, med tydelig trance-undertoner er typisk for settene hennes. Vi gleder oss.

@vilde2vclub.feet

(Nederland)

Den nederlandske den Jay van der Vlist aka club.feet har blitt en fast gjenganger på byens utesteder som Østre, Café Opera og Landmark. I ny og ne spiller han også inn radioshows på Vers Libre som heter ambivalent airwaves. club.feet. foretrekker seg i landskapet mellom house og breaks.

@jaimykristanAsbi


Dj Asbi spiller house, world music, rap og hip-hop – og er primus motor bak Konsept X

@konseptx @asbbreStine Lundberg


Stine Lundberg fra dj-kollektivet Svette Føtter har en forkjærlighet for deep house. Hun spiller ukentlige shows med dj-kollektivet på Vers Libre.

@stinelunDypdykk


Dypdykk er en dj-treenighet som startet opp for et års tid siden. Siden da, har dypdykk utforsket dybden av elektronisk musikk. Mellom vibrasjoner og fullverdige mellomlandinger, er de mer opptatt av potensialet i bredden enn å binde seg til en sjanger. På Ekkos dj-maraton dykker de dypere ned i dypet og byr på skarp klubb. Dypdykk består av Adele Seip, Tuva Rasmussen Tørresdal og Nora Julia Katalin Røed.

@noraroeed @adeleseip @tuvatoerresdalMalene Monslaup


Malene Monslaup røyk fort inn i Bergens dj-miljø da hun kom til byen for et år siden. Malene har en forkjærlighet for alt med rytmer, og har spilt flere ganger på Cafe Opera, Østre og Landmark.

@monslaupTechnogutt


Jonas Meurer-Lunde aka technogutt er en eksperimentell klubbartist og DJ fra bergen med en forkjærlighet for forvridde beats og urovekkende melodier, i mixene hans hører du ting som du ikke en gang visste var musikk som du ikke aner hvorfor du får så innmari lyst til å danse til.

@technoguttOur Friend Emily


Our Friend Emily er Emily Maddox, som i flere år har frekventert klubber i Storbrittania og har derfor en velutviklet cochlea for post–dubstep, snerten dnb og mer. Som en del av Keep it Freaky-gjengen selekterer hun de beste låtene live på Vers Libre hver fredag.

@emilyvmaddoxNiilas


Niilas er en av Bergens driftigeste djs, han spiller vanligvis rundt om i hele landet og produserer egen musikk – sist ute var debutalbumet «Also This Will Change» som fikk toppanmeldelser i alle aviser. Niilas' signatur er drømmende melodilinjer, himmelsk flagrende vokal og lekende bass.

@niilasReckless Kettle


Reckless Kettle er Fergus Tibbs fra Skottland. Med flere år som event-maker og dj fra hjemlandet kom han til Bergen med en herlig platesamling og energisk lyst til å spille frikete musikk. Han spiller hver fredag på Vers Libre med Keep it Freaky – og er en stor pådriver bak den community-drevne radiostasjonen.

@recklesskettleHildisvíni

(Keep It Dark / Skottland)

Freya Coursey aka Hildisvíni snuser seg frem som på trøffeljakt hver gang hun blar gjennom platesamlingen sin.Rudi Valdersnes


Rudi Valdersnes er komponist, musiker og DJ. Forvent et dj-sett som utvikler seg fra hans lidenskap med å blande folkemusikk, tidlig elektronisk musikk og designer-tekno på sitt beste. Dvelende, varmt og hypnotiske teksturer som sakte utvikler seg, med overraskende vendinger der artister fra ulike musikktradisjoner blandes inn settene. Rudi Valdersnes driver plateselskapet Ideophone Records, og er med i technokollektivet DOT.

@rudivaldersnes
@ideophonerecords
@bergen_techno_fanzineJulie Silset


En dyp interesse i techno former Julie Silsets miksing, hvor hun kan bevege seg både til en mer meditativ atmosfære eller rett i fletta-bangers. I samarbeid med Rudi Valdersnes driver Silset det månedlige klubbkonseptet «Klubb Stormfugl» på Café Opera, som i koronatid er flyttet til Vers Libre, omdøpt til «Vogel Tanzen». Julie Silset driver plateselskapet Ideophone Records, og er med i technokollektivet DOT.

@juliesilset
@ideophonerecords
@bergen_techno_fanzineDato: fredag 12.2. - lørdag 13.2.

Sted: Østre