Ekkoklubb nr. 71 – OBLIVION DIP


Frikete Oblivion Dip, plateselskapet med mentale og fysiske forbindelser til både København og Oslo, publiserer undergrunnsjuveler fra sitt mikromiljø av mennesker i grenseland mellom kunst og klubbmusikk. Uttrykket er alltid DIY, med hjemmesnekra plakater med Donald Duck på syre og graffiti-estetikk. For denne gjengen handler alt om musikken, og kommers selvpromotering kommer ikke på tale. De deler verdenssyn og samarbeider også med labels som Sex Tags og Club No–No, og de eksponerer eksperimentell lyd fra støy til ambient og tekno.

Fra Oblivion-rosteren denne gang snurrer Krass og Bergensguten Trym Søvdsnes plater, og Daniele Innocente & Christian Dugstad skrur på knotter!


Daniele Innocente & Christian Dugstad

(Oblivion Dip / NO)

Daniele Innocente & labelsjef Christian Dugstad spiller live denne kvelden. Trym Søvdsnes

(NO)

Trym Søvdsnes har en livslang interesse for rytmer og musikk og har vært sentral i Bergens klubbscene i mange år nå. Settene hans ofte er bygget rundt house, tekno, disko, elektro og andre klubbfokuserte stiler, og han prøver alltid å spille mer med fokus på stemning og energi enn spesifikke sjangre. Med en forkjærlighet for vinyl og graving etter både gammel og ny spennende musikk er det aldri helt sikkert hva man kan forvente seg.Krass

(NO)

Krass er angivelig navngitt etter hans krasse måte å omtale musikk på. Et kvalitetstegn fra en dj som har spilt med Oblivion Dip i flere år, mer om Krass her. Dato: lørdag 29.2.

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Åpningstid: 22:00 - 03:00

Billetter: 120,-, halv pris før 22.30.