Ekkoklubb nr. 43Nachtbraker

(Heist / NL)

Nachtbraker (NL) aka. Maurits Verwooerd har produsert musikk i over et tiår og i det siste har han turnert rundt i den store verden til fullsatte venues. 
Han har selv startet opp labelet Quartet Series hvor han gir ut egen musikk sammen med artister som Crackazat, Saine, Gnork og Laurence Guy. (sjekk ut!) 

Etter at Nachtbraker (NL) besøkte Østre i 2015 er det en stor glede å ha han tilbake. Opprinnelig fra Amsterdam skal 26-åringen varme opp for Floating Points og Hunee (som tidligere har spilt under EKKO) på den årlige DGTL festivalen i hjembyen 30. Mars.Marve Aasheim

(N)

Nikolas Aasheim er kort fortalt en ung platesamler og musikkentusiast av det solide kaliber. Han bor i Budapest hvor han i hovedsak studerer, men bruker mesteparten av tiden på å bla igjennom plater i de lokale platesjappene i håp om å finne gull som kan supplere den stadig voksende samlingen hans. 

"Noen kjenner han kanskje også som en av ildsjelene bak kanskje en av vestlandets mest gjennomførte one-nighter festival som holdes dypt inn i de Bergenske regnskoger." 

Vi gleder oss til å høre hva han har tatt med seg i platebagen for sin debutkveld på Østre!

Dato: lørdag 17.3.

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Åpningstid: 22:30 - 03:00

Kjøp billetter