Ekkoklubb nr. 141

Ekko x Mhost Likely presenterer:

Ekkoklubb nr. 141Johanna Knutsson skiller seg ut både på scenen, i studioet, og på vinyl med sin unike tilnærming til musikk. I en alder av 24 år byttet hun ut sitt hjemlige Sverige med Berlins natteliv, en beslutning som skulle vise seg å være langt mer enn et midlertidig eventyr.

Med over et tiår i bransjen har hun ikke bare blitt en av Sveriges fineste eksporter, men også grunnlagt to plateselskaper, UFO Station og ZODIAC 44, sistnevnte i samarbeid med Luca Lozano fra Klasse Wrecks.

Knutssons DJ-sett, live-sett og produksjoner bærer preg av en idiosynkratisk stil som balanserer det funksjonelle med det uortodokse, og trekker lytteren inn i de mer eksentriske hjørnene av dansegulvet. Hennes musikk, kjennetegnet ved UFO Station Recordings, søker å nå utover de tradisjonelle grensene for techno og house. Knutsson fortsetter å utforske og utvikle musikken sin, alltid med en klar visjon og en vilje til å improvisere.

Hennes nysgjerrighet på musikkens grenser vises tydelig i hennes siste prosjekt, «Tollarp Transmissions» (Kontra-Musik, 2019), en fargerik, vakker og emosjonell ode til hjembyen sin i Sverige.


Dato: fredag 15.3.

Sted: Østre, Fongaard 2.etg

Åpningstid: 22:00 - 01:45

Billetter:

Dør: 120,-
Gratis adgang før 00.00

Kjøp billetterfredag 15.3.


Østre - Hus for lydkunst og elektronisk musikk
Ekkoklubb nr. 141