Ekko x Villa


Ekko i Oslo! Vi samarbeider med The Villa Dancing Oslo om en forfest til Ekko nr. 16 med Lone og Karima F i landets hovedstad. 

Ekko og The Villa går sammen om en klubbkveld i hovedstaden, med britiske Lone fra R & S Records og Karima F, som spiller på festivalen i Bergen. 


Lone

(R&S / UK)

Om det er Matt Cutlers dype kjærlighet for nittitalls-hiphop, jungle, eller klassiske houselåter etterlater Lones musikk deg alltid med en følelse av noe som har vært med deg hele livet. Fra hans første album, Everything is Changing Colour til hans nyeste EP Abraxas, kommer du aldri unna et lydbilde som er preget av nostalgi og tunge klubbrytmer som treffer deg midt i hjertet. Samtidig pusher han nye unge talenter (Ross From Friends, Project Pablo, Ex Terrestrial, m. fler) på sitt eget plateselskap “Magic Wire.”

Cosmic Riders Of The Eastsea

(NO)

To sentrale skikkelser i Oslos undergrunnsscene spiller under et nytt alias. Med stor bredde og dybde i samlingene blir dette en kosmisk reise gjennom det raske, følsomme, atmosfæriske, harde, hissige og dansbare.Dato: fredag 11.10.

Sted:

Åpningstid: 23:00 - 03:00

Billetter: 150,-

Kjøp billetter