Ekko x Ideophone #3

Ekko x Ideophone presenterer:


I samarbeid med Ideophone Records presenterer vi en kveld sammensatt et livesett med eksperimentell elektronisk techno musikk, og etterpå avrundes kvelden med hardere rytmer for dansegulvet.

Facebook: https://www.facebook.com/event...


Lucy

(Stroboscopic Artefact / Italia)

Lucy er kunstnernavnet til Luca Mortellaro, en italienskfødt DJ og produsent basert i Berlin. Siden 2009 har Mortellaro fokusert arbeidet sitt gjennom sitt eget plateselskap, Stroboscopic Artefacts, og har bygget en merkevare og personlig diskografi som har etablert seg som en av technoens fineste.Fxggxt

(KINcKen / Norge)

Fxggxt, /ˈfæ.ɡət/, er en langvarig venn og samarbeidspartner av Ideophone Records. Opprinnelig fra Bergens queer-klubbmiljø, driver Fxggxt konseptet KINcKen på Fincken Bar, der han spiller alt fra stram minimal techno til dampende house og annen elektronisk utskeielse.Julise Silset & Rudi Valdersnes (live)

(Ideopone Records / Norge)

Julie Silset og Rudi Valdersnes gjøre et sjeldent live-sett sammen! Len deg tilbake inn deres hypnotiske og polyrytmiske rytmer, innenfor deres eksperimentelle techno-univers.

Ideophone Records lager plater for den eventyrlystne lytteren. Klubbkveldene i Bergen har tidligere hatt artister som Nkisi, Authentically Plastic, Turkana, ZVUK's Nazira & E.T og andre på besøk til Bergen.Dato: torsdag 23.11.

Sted: Østre

Åpningstid: 22:00 - 01:45

Billetter: 120,- earlybird / 150 dør,-

Kjøp billetter