EKKO | Ekko x Ideophone #3

Ekko x Ideophone presenterer:


I samarbeid med Ideophone Records presenterer vi en kveld sammensatt et livesett med eksperimentell elektronisk techno musikk, og etterpå avrundes kvelden med hardere rytmer for dansegulvet.

Facebook: https://www.facebook.com/event...


Fxggxt

(KINcKen / Norge)

Fxggxt, /ˈfæ.ɡət/, er en langvarig venn og samarbeidspartner av Ideophone Records. Opprinnelig fra Bergens queer-klubbmiljø, driver Fxggxt konseptet KINcKen på Fincken Bar, der han spiller alt fra stram minimal techno til dampende house og annen elektronisk utskeielse.Julise Silset & Rudi Valdersnes (live)

(Ideopone Records / Norge)

Julie Silset og Rudi Valdersnes gjøre et sjeldent live-sett sammen! Len deg tilbake inn deres hypnotiske og polyrytmiske rytmer, innenfor deres eksperimentelle techno-univers.

Ideophone Records lager plater for den eventyrlystne lytteren. Klubbkveldene i Bergen har tidligere hatt artister som Nkisi, Authentically Plastic, Turkana, ZVUK's Nazira & E.T og andre på besøk til Bergen.Lucy

(Stroboscopic Artefact / Italia)

Lucy er kunstnernavnet til Luca Mortellaro, en italienskfødt DJ og produsent basert i Berlin. Siden 2009 har Mortellaro fokusert arbeidet sitt gjennom sitt eget plateselskap, Stroboscopic Artefacts, og har bygget en merkevare og personlig diskografi som har etablert seg som en av technoens fineste.Dato: torsdag 23.11.

Sted: Østre

Åpningstid: 22:00 - 01:45

Billetter: 120,- earlybird / 150 dør,-

Kjøp billetter