Klubb - og konsert nr. 140

Ekko presenterer:

Klubb - og konsert nr. 140Ekko har alltid hatt en stor forkjærlighet for Japan. Fra soloppgangen i øst strømmer mye fint (og rart), fra umami til hentai, fra Roland til Yamaha og fra Yellow Magic Orchestra til ¥ØU$UK€ ¥UK1MAT$U - en sann moderne undergrunnshelt kjent for sin høyt utviklede evne til å spinne en historie for et svett dansegulv.

Rollen som dj kan ta flere former. Noen er eksperter på å starte en fest, mens andre utmerker seg som historiefortellere. ¥UK1MAT$U fra Osaka har mesterlig kombinert begge rollene, og hans sømløse bevegelse mellom ulike sjangerkrumspring er bemerkelsesverdig.

¥UK1MAT$U blir ofte omtalt som en kjemiker eller shaman som destillerer og koker ned hundrevis av sjangre inn i et sett - alt fra Daft Punk til Moby, Apex Twins til Metallica. På kort tid har han blitt kjent for sine mikseferdigheter, og etter å ha debutert på DJ Nobu sin FUTUR TERROR-kveld har han blitt et fast innslag på den internasjonale scenen. For tredje året på rad har han skapt magi på Atonal-festivalen i Berlin, og hans tilstedeværelse er en fast tradisjon på de surrealistiske kveldene til Asian Dope Boys.

Facebook: https://www.facebook.com/event...


Dato: fredag 23.2.

Sted: Østre, Fongaard 2.etg

Åpningstid: 22:00 - 01:45

Billetter:

Early bird 100,-
Dør 150,-

Kjøp billetterfredag 23.2.


Østre - Hus for lydkunst og elektronisk musikk
Klubb - og konsert nr. 140