Ekko-klubb nr.35


Lørdag 16.april kommer Optimo (Espacio) for å spille hele kvelden (4,5 time!!!!!) på Østre, forrige gang de gjestet Ekko var i 2011 - noe som utvilsomt var en av de morsomste dansegulvene vi har opplevd: eklektisk, underholdende, super-tight og stappet med elektronisk muskkhistorie.


Optimo (Espacio) dj-set

(UK)

Endelig tar de to skottene JD Twitch og JG Wilkes turen igjen turen til Bergen - sist gang var under avslutningskvelden av Ekkofestivalen for snart 5 år siden - alle som var tilstede husker nok dette som en intens og svett opplevelse. 

Den legendariske DJ-duoen har holdt på i snart 25 år og har underveis satt standarden for hva en DJ kan og hva en DJ skal gjøre på fest. Er det house? En slags wave kanskje? Techno eller punk? Det eneste som er sikkert er at det er vanskelig finne ord som beskiver deres unike sjangerblanding. De kaller seg Optimo, og musikalsk tyner de saften ut av det meste. De to stod bak kanskje Europa mest kjente og kredible klubbkonsept med navnet Optimo (Espacio), som holdt det gående i nesten 13 år (1997-2010) på Sub Club i Glascow.

Det sies det er harde tak i Glasgow, men om det fins en by som er perfekt for Optimos respektløse tilnærming til house, tekno og disko, så er det Bergen by. Som Sunkissed i Oslo sa det: «Johnny Cash synger Personal Jesus over glitch house fra Akufen… jada! Jeg tror det nærmeste vi kommer Optimo her på berget var da Bjørn Torske la ‘Fire Pils og en Pizza’ over et tungt stykke Detroit techno for noen år siden."

Les også Resident advisor sitt forsøk på å oppsummere deres legendariske klubbkveld på Sub Club: http://www.residentadvisor.net/feature.aspx?1171
Dato: lørdag 16.4.

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Åpningstid: 22:30 - 03:30

Billetter: 100,- Forhåndssalg på ticketco eller i døren