Ekkoklubb nr. 40Charlotte Bendiks

(Cómeme / NO)

Charlotte Bendiks er en sterk pådriver for klubbscenen i hjembyen Tromsø og har vært med å forme Insomniafestivalen til den bautaen den er i dag. Hun har tatt mye del i Berlin og Norges elektroniske musikkmiljø, og gitt ut flere utgivelser, blant annet på Mental Overdrives eget label Love OD Communications. 


Etter år med djing fikk hun en a-ha-opplevelse etter å ha hørt Derrick Mays «It is what it is,» og har siden gravd seg ned i dypere, hardere stilarter på jakt etter flere overveldende musikkopplevelser. 
Bendiks' nyeste utgivelse, «Hidden tracks» (2017) viser en produsent som leker seg i mørket med stil, hvor «Noir» stikker seg ut som en herlig ghetto house-perle man blir hekta av. 

Charlotte Bendiks tar med partner in crime Jon-Eirik Boska (Krom, Ekko 2015) for et live-set denne kvelden. Karima F

(Jaeger / NO)

Karima F tar over dj-boothen og spiller to gode timer med låter i spekteret house/techno. 
Karima er resident på Jaeger i Oslo og har sin egen klubb Juice Box på the Villa i samme hovedstad. Hun tilhører også et lite knippe nordmenn som har spilt på Panorama Bar på monsterklubben Berghain. 
Med flerfoldige spillejobber internasjonalt og et navn som bare vokser og vokser er dette en dj som kan å holde i gang et dansegulv. God grunn til å bli til slutt.A x 2

(Konsept X / NO)

A x 2: Alicia Churchill og Asbjørg Breines fra kollektivet Konsept [X] er to DJs med stor sans for elektronisk musikk. Asbjørg er halvparten av DJ Pika, og har spilt mye rundt omkring på Bergens klubber de to siste årene. Dette blir hennes første gang på Østre, og hun gleder seg til å spille sine nøye utvalgte låter for kvelden. Alicia er en selverklært musikknerd fra California. Til vanlig spiller hun ulik musikk med rytme og bass i fokus, for det meste G-House. Denne kvelden kjører hun et par hakk ned med et sett klassisk house og techno.Dato: lørdag 16.12. - søndag 17.12.

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Åpningstid: 23:00 - 03:00

Kjøp billetter