Bulldozer — Pulverize edition

Østre presenterer:


Sammen Bulldozer og nyMusikk Bergen inviterer vi til en helaften med støykonserter på Østre 06.april.

Etter siste konserten i fjor med STØY FOR UKRAINA, fylles første etasje på Østre igjen med kompromissløse opptredener av den amerikanske støy veteranen John Wiese, og lokale artister som Eline Rafteseth, Luke Drodz og Omar Emanuel Johnsen

John Wise

John Wise (1977) er en amerikansk støy musiker og visuell artist basert i Los Angeles, California. Wise har utgitt mye av musikken sin på sitt eget plateselskap Helicopter.

http://www.john-wiese.com/

Eline Rafteseth, Luke Drozd og Omar Emanuel Johnsen

JohnsenEline Rafteseth (1994) spiller bass og er en komponist fra Vestnes i Møre og Romsdal, som bor i Bergen. Hun har tatt en Bachelor i jazz fra Grieg Akademiet i Bergen, driver badet Shakai, g spiller i den eksperimentelle trioen NHE3.

https://www.youtube.com/@nh3band323

Luke Drozd er en artist fra England, men er nå bosatt i Bergen. Hans arbeider tar ulik form, med fokus på print og skulpturelle arbeider, og musikk samt performance både solo og som en del av duen Rett Maff´l.

https://www.lukedrozd.com/

Omar Enamuel Johnsen er basert i Bergen. Han er komponist og fremfører elektronisk, ambient og eksperimentell musikk. I det siste har han også fremført og komponert under aliaset Neo Boreno.

https://omarjohnsen.com/

Facebookevent: https://fb.me/e/10FUKAGce


Dato: onsdag 5.4.

Sted: Østre
Østre, Oram 1.etg
Østre

Åpningstid: 20:00

Billetter: Forhåndssalg 100,- Dør 150,-