Scrape edition

Østre x Bulldozer presenterer:Søndag 03. september er Bulldozer tilbake på Østre med sin andre utgave av konsertserien.

Takuro Mizuta Lippit (DJ Sniff), Knut Helle (Pladask Elektrisk) og Karina Sletten fremfører ulike lydverk basert på platespillere, gitarpidaler, dataprogrammer og video.

Les mer om programmet her:
https://www.facebook.com/event...

Billettene kjøpes i døren. 100 kr for studenter/lav inntekt og 150 kr for voksne.


Knut Helle

(Pladask Elektrisk / Norge)


Knut Helle er best kjent som en av drivkreftene bak Pladask Elektrisk, hvor han designer gitarpedaler og elektroniske instrumenter i studioet sitt på Gyldenpris. En gang i ny og ne tar han med sine elektroniske instrumentene ut av studio og frem på scenen, hvor han knytter dem sammen for å lage intrikate vegger av lyd.

https://www.pladaskelektrisk.com/Takuro Mizuta Lippit

(DJ Sniff)

Takuro Mizuta Lippit (DJ Sniff)er en kurator, produsent og turntabelist som jobber med eksperimentell elektronisk kunst og improvisert musikk. I arbeidene kombinerer Lippit fri improvisasjon, instrumentdesign med platespilling. Arbeidene tar ulike former som lydmedier, arkivsamlinger av vinylplater og live-preformance. Mange av disse er utviklet ved STEIM, hvor han har jobbet som kunstnerisk leder.Karina Sletten


Karina Sletten er en Bergensbasert multidisiplinær artist som jobber med lyd, performance, video, og relasjonell estetikk. Hennes prosjekter utforsker steder hvor folk, natur, menneskelig design sameksisterer, og hun bruker ofte forlatte lokasjoner eller objekter som utgangspunkt. Sletten har radio-erfaring, som ofte gir arbeidene hennes en narrativ stil, hvor budskapet og refleksjonene ofte er integrert i arbeidet som en interaktiv del av kunsten.Dato: lørdag 2.9.

Sted: Østre

Åpningstid: 18:00 - 23:00

Billetter: 100,- / 150,-