Breaks Grotto!

Østre presenterer:


Breakbeat mayhem på Vestre - rom for svett dansemusikk.

Alskua og Morten Joe slår seg sammen igjen og tar dere med på en grottetur. Drevet av en kjærlighet for høyenergiske breaks vil de forvandle Vestre til en mørk, svett hule fylt med dekonstruert jungle, heftige breaks, sprettende UK bass og elektro. Bli med på grottevandring og fordyp deg i rytmer som klinger av veggene på Vestre. Men pass deg for flaggermusene da.

Billetter kjøpes i døren.

Facebook: https://www.facebook.com/event...


Morten Joe

(Mhost Likely / Norge)

Morten Joe har fått nederlandsk elektro gjennom morsmelken. Etter han flyttet fra Rotterdam til Bergen, har han på kort tid slått seg opp som en kredibel produsent og dj. Som dj trekker inspirasjon perkusiv og bass tung klubb musikk fra England, og kombinerer det med skitten vestkyst elektro fra Nederland. Produksjonsmessig ligger han å vaker i et moderne lydlandskap hvor han kombinerer glitchy lyddesign, med tung bass og en leken tilnærming til rytmer.Alskua


Opprinnelig fra Belgia, men nå bosatt i Bergen, har alskua slått seg opp på den lokale scenen som en produsent og DJ med mye rytmisk godteri på lager. Alskua føler seg mest hjemme med musikk som er brutt ned til det mest essensielle og spiller med dreiningspunkt rettet mot skitten elektro, dubbete breakbeat, syrete jungle og tilbake igjenDato: torsdag 14.3.

Sted: Vestre - Rom for Svett Dansemusikk, Vestre 1.etg

Åpningstid: 21:00 - 01:45

Billetter:

Dør: 75,-