Åpningsdag!

Åpningsdag!

Velkommen til Ekko XX.

Vi starter årets festival med åpning av årets festivalutstilling, mingling og åpningskonsert på Cornerteateret.

Onsdag 1. november
Endelig Ekkofestival!

Vi starter i Skostredet Østre med åpning av lydbanken kl. 12.00. Kom bort i lunsj-pausen, spis en brødskive og hør på lydverkene til Joakim Blattmanns, Håkon Eikeland og Stina Stjern.

Hovedprogrammet begynner med fire utstillingsåpninger på Østre og Bergen Assembly. Dørene åpner kl 17:00 og man kan klinke med noe godt i glasset med venner og felles festivalgjester.

På Vestre står den skulpturelle 7-kanals lydinstallasjonen «Det Ulmer Under Overflaten» av den danske kunstneren Sara Miran. I tillegg finner du i baren, Oram, kunstverket til Fergus Tibbs «Acid Re-Work».

I andre etasje, Fongaard, har de nederlandske kunstnerene Matteo Marangoni & Dieter Vandoren innendørsversjonen av «Komorebi». Lydinstallasjonen består av 51 enheter som sammen utgjør en samhandlende sverm av lyd.

Rett borte i gaten hos våre naboer, Bergen Assembly, åpner også 8-kanals lydinstallasjonen til Nivhek: «Engine»

Etter utstillingsåpningen går turen videre til Cornerteateret hvor dørene åpner kl. 20:00. Peter Meanwell djer i baren fra dørene åpner til konserten med Daniel Blumberg kl. 21:00. I etterkant av konserten tar vi oss en voksenbrus i baren og hører på mer musikk servert av Meanwell frem til 23:30.Åpningsdag!