Vill Vill Vest x Ekko
Sassy 009 (Luft Recordings / NO)
Fakethias (Massive Gain / NO)
Bjørn Torske (Smalltown Supersound / NO)
Charlotte Bendiks (Cómeme / NO)
Trist Pike (Bangles & Brass Records / NO)
dragongirl (dragongirl / NO)
MRD (AUTO / NO)
Dj Ibon (Fast Forward Productions / NO)
Skatebård (Digitalo / NO)
Super Heavy Metal (Hubro / NO)
Murmur (Sunniva Mellbye / NO)
WHALESHARKATTACKS (Metronomicon / NO)
Dato/Tid
Tor 26. September - Fre 27. September
Sted
Østre - Østre Skostredet 3
Billetter
Festivalpass og delegatpass er tilgjengelig på Vill Vill Vest sin billettportal. Rimeligere billetter og klubbilletter til programmet på Østre og Vestre i salg i døren begge dager.
Kjøp billetter

I samarbeid med VVV har vi satt sammen et to-dagers program på Østre under årets Vill Vill Vest festival. Både lokale og nasjonale navn - en blanding av spennende nye kreative krefter og noen ringrever som her vært ute en vinternatt før.

Sassy 009

Fre 27. September 22:30
Østre - 2.etg - Fongaard
SASSY 009 er på full fart inn i en ny epoke, både som artist og som opphavsperson Sunniva Lindgaard. På en enkel og samtidig komplisert måte formidler hun tettpakkede understrømmer av følelser – og bygger mystikk i sitt eget univers. Lydbildet er hardtslående, men smakfullt og nyansert. Et klubbinspirert og filmatisk lydbilde løftes med hennes umiskjennelige stemme. Skummelt og forlokkende på en gang.
Les mer

Fakethias

Fre 27. September 23:15
Østre - 2.etg - Fongaard
Den Oslo-baserte produsenten FAKETHIAS lager hvileløs og kantete elektronisk musikk. Han søker etter harmoni i det kaotiske og nådeløse, og dykker ned i det ekstreme og kontrastfylte. I settene sine kombinerer han industrielle rytmer og teksturer med kontemplative melodier og personlige stemmenotater. Debut-EPen «Attune» sørget for en Spellemannsnominasjon, han spiller på Sonar Barcelona og jobber med Sushi X Kobe, for å nevne noe av alt som skjer i FAKETHIAS´ liv.
Les mer

Bjørn Torske

Fre 27. September 23:55
Østre - 2.etg - Fongaard
Trenger man egentlig si noe om Bjørn Torske? Fra de elektroniske kjempers fødeland i Tromsø har Torske en egen plass. Med en karriere som spenner over nesten tredve år, en haug med utgivelser og en enda større haug med samarbeid har Torske skåret ut sin helt egne hylle. Han har også bidratt til å gjøre det mer attraktivt for andre framifrå nord-norske å flytte sørover, og til Bergen. Det er egentlig bare å glede seg.
Les mer

Charlotte Bendiks

Fre 27. September 01:30-02:45
Østre - 2.etg - Fongaard
Nord-Norge leverer stadig! Charlotte Bendiks er en nordisk ambassadør for fjern intimitet. Ifølge henne selv liker hun hunder, boblebad, bålkos, synging, for å nevne noe. I hjembyen Tromsø har hun etablert en egen klubbserie, vært med å forme Insomnia festivalen, samt sluppet plater. Hun har samarbeidet med en rekke kjente navn, og vært på en stadig musikalsk søken. En leken og tøysete DJ med mørke, dype og psykedeliske toner. Charlotte Bendiks er en travel DJ, i løpet av året opptrer...
Les mer

Trist Pike

Fre 27. September 22:00-22:30
Vestre - 1.etg
Trist Pike beskriver seg selv tidvis som et hevn-rock band, som står opp sent og legger seg enda senere. De låter som New Order og Black Flag, men er samtidig svært vanskelige å kategorisere. I år kommer EP-en «DEN PROBLEMATISKE DRØMMEN» og fullengderen «DREPT AV SORGENS MASKINERE», samt en turne i Tyskland med gruppen Next Life og her hjemme med musikkfestordenen Den Gyldne Sprekk og deretter gruppen Beglomeg.
Les mer

dragongirl

Fre 27. September 22:50-23:20
Vestre - 1.etg
dragongirl vil skape en mer eksperimentell klubbopplevelse og jobber ved å kombinere elementer fra hele det elektroniske sjangerspekteret. Gabber og industrial blandes med ambience og melankolske elementer. Hun er en elektronisk musiker, produsent og VJ opprinnelig fra Porsgrunn, nå basert i Oslo. Arbeidet hennes befinner seg i skjæringspunktet mellom klubbmusikk, samtidsmusikk og performance. Hennes dystre, dekonstruerte og drømmende techno-landskap er som en suggererende, post-apokalyptisk instrumental reise gjennom tid og rom.
Les mer

MRD

Fre 27. September 00:05-00:45
Vestre - 1.etg
MRD er et spennende og hardtarbeidende tilskudd til den norske klubbscenen. I løpet av de siste to åra har han sluppet to album og seks singler, og markert seg som svært aktiv over hele hovedstaden med forrykende live-set. Sounden kan defineres som melodisk, kompromissløst, nostalgisk, hardt og ærlig. Med en blanding av new wave, hardcore, ambient og knallhard mørk techno.
Les mer

Dj Ibon

Fre 27. September 00:45-02:15
Vestre - 1.etg
Trenger du euforiske og solide DJ-sett så er Ibon riktig type. Født i Norge, men har gjort det stort i København, og for så vidt resten av Europa. I flere år har han vært en sentral skikkelse i det danske technomiljøet og i det smått legendariske BunkerBauer-crew som har fest i et gammelt bomberom. I sommer kommer Ibon både med nytt plateselskap og ny musikk hvor han har samarbeidet med blant annet Vilde Tuv. Han skal spille utover Europa og...
Les mer

Skatebård

Tor 26. September 23:30-02:00
Østre - 2.etg - Fongaard
Å gjøre bygd kult er det mange som prøver på, men det er ofte vanskelig arbeid. Det har tilsynelatende aldri påvirket Skatebård, utrettelig har han jobba for å dunke ut feiende flott musikk i flere former. Skatebård, den norske produsenten av alle ting elektronisk som det står så fint på mannens egen side. Bak seg har han en utgivelsesmengde og en sjangerbredde som forvirrer og begeistrer. Kjennere veit hva de går til, dere andre må bare bli med...
Les mer

Super Heavy Metal

Tor 26. September 23:00-23:30
Østre - 2.etg - Fongaard
Super Heavy Metal er soloprosjektet til musiker Kim Åge Furuhaug fra blan annet Orions Belte. I år kommer oppfølgeren til debuten «Music for Cymbals» fra 2016. Nok en gang har Furuhaug laget all musikken kun på cymbaler, med en ny tvist. På førsteplata var alle cymbalene akustiske, men denne gangen er de spilt gjennom og bearbeidet av synther. Det hele er et nydelig samarbeid mellom Furuhaug, Ådne Meisfjord og produsent Emil Nikolaisen.
Les mer

Murmur

Tor 26. September 21:00-21:30
Østre - 2.etg - Fongaard
Murmur skriver og produserer soveromsmusikk i et melo-dansbart synthpoplandskap. Siden første låt ble lastet opp på Soundcloud har hun gjort performative opptredener ved en rekke Oslo-scener og -klubber der egenproduserte visuals og dans har fascinert et voksende publikum. Tekster om kjærlighet og død kombinert med fengende synthlinjer gjør vårens utgivelse av debut-EPen «A Self-Inflicted Calm» til en reise mot nyvunnet styrke.
Les mer

WHALESHARKATTACKS

Tor 26. September 22:00-22:30
Østre - 2.etg - Fongaard
WHALESHARKATTACKS er soloprosjektet til Viviana Vega, som har spilt i flere band i Oslos undergrunn. Hun lager en blanding av 808-goth, MIDI-punk, mørk RnB og nihilist-trap som er dansbar og tidvis eksperimentell, og hun er kjent for ekspressive live-show som grenser til performancekunst. Debuten kom i 2017, men hun har ikke ligget på latsiden. I fjor kom et remix-album og i mai kom ny musikk og video. Nå jobber hun med andreplata.
Les mer