Ekkoklubb nr. 71 – OBLIVION DIP
Daniele Innocente & Christian Dugstad (Oblivion Dip / NO)
Trym Søvdsnes (NO)
Krass (NO)
Dato/Tid
Lør 29. Februar
22:00 - 03:00
Sted
Østre - 2.etg - Fongaard
Billetter
120,-, halv pris før 22.30.

Frikete Oblivion Dip, plateselskapet med mentale og fysiske forbindelser til både København og Oslo, publiserer undergrunnsjuveler fra sitt mikromiljø av mennesker i grenseland mellom kunst og klubbmusikk. Uttrykket er alltid DIY, med hjemmesnekra plakater med Donald Duck på syre og graffiti-estetikk. For denne gjengen handler alt om musikken, og kommers selvpromotering kommer ikke på tale. De deler verdenssyn og samarbeider også med labels som Sex Tags og Club No–No, og de eksponerer eksperimentell lyd fra støy til ambient og tekno.

Fra Oblivion-rosteren denne gang snurrer Krass og Bergensguten Trym Søvdsnes plater, og Daniele Innocente & Christian Dugstad skrur på knotter!

Daniele Innocente & Christian Dugstad

23:30
Østre - 2.etg - Fongaard
Daniele Innocente & labelsjef Christian Dugstad spiller live denne kvelden. 
Les mer

Trym Søvdsnes

22:00
Østre - 2.etg - Fongaard
Trym Søvdsnes har en livslang interesse for rytmer og musikk og har vært sentral i Bergens klubbscene i mange år nå. Settene hans ofte er bygget rundt house, tekno, disko, elektro og andre klubbfokuserte stiler, og han prøver alltid å spille mer med fokus på stemning og energi enn spesifikke sjangre. Med en forkjærlighet for vinyl og graving etter både gammel og ny spennende musikk er det aldri helt sikkert hva man kan forvente seg.
Les mer

Krass

01:00
Østre - 2.etg - Fongaard
Krass er angivelig navngitt etter hans krasse måte å omtale musikk på. Et kvalitetstegn fra en dj som har spilt med Oblivion Dip i flere år, mer om Krass her. 
Les mer