Ekkoklubb nr. 57
Ekko djs (NO)
Ida Nerbø (DOT / NO)
Aleksi Perälä (Replhex/AP Musik / FIN)
Dato/Tid
Lør 16. Mars
23:00 - 03:00
Sted
Østre - Østre Skostredet 3
Billetter
100,- som forhåndssalg på ticketco og i døren
Kjøp billetter

Ekkoklubb nr.57 presenterer finsk og bergensk næring for både føtter og hjerne. Aleksi Perälä aka Astrobotnia aka Ovuca spiller live, og Ida Nerbø/Bergen Techno Fanzine / DOT gjør et av sine kompromissløse dj-set, i tillegg varmer Ekkos egne djs opp før konserten.

Konserten er støttet av PULS - Nordisk KulturfondIda Nerbø

01:00
Østre - Østre Skostredet 3
Ida Nerbø er godt kjent i Bergen som en stor del av det særs aktive teknomiljøet i byen. Hun har selv startet hashtaggen #bergentechnocity, gir ut Bergen Techno Fanzine på DOT-kveldene sine og har booket blant annet Varg, Magda El Bayoumi og Ida Engelhardt til byen. Selv spiller hun tekno av den rene, mørke sorten, med hint av hypnotiske linjer og acid-elementer, og denne kvelden avslutter hun etter Aleksi's live-set.
Les mer

Aleksi Perälä

00:00
Østre - Østre Skostredet 3
Finske Aleksi Perälä's interesse for elektronisk musikk tok av da han hørte acid house på det finske radioprogrammet Ocsid som tolvåring i 1988. Strandet i en liten finsk by lengtet Perälä etter å ta del i storbyenes rave-kultur, så han kjøpte en synthesizer og bare begynte selv. Etter å ha hørt Aphex Twin på utveksling til USA som 17-åring begynte han å sende inn demoer til Richard D. James sitt label Rephlex og 5 år senere slapp han til og...
Les mer