Ekkoklubb nr. 46
Jiska Huizing (NO)
Kedr Livanskiy (2MR / RUS)
Bendik HK (NO)
Dato/Tid
Lør 26. Mai
22:30 - 03:00
Sted
Østre - 2.etg - Fongaard
Billetter
Billett: 120,-
Kjøp billetter

Fra Moskvas undergrunn kommer Yana Kedrina aka Kedr Livanskiy. 
Ung, hardtarbeidende og med den riktige gjør-det-selv-tilnærmingen som behøves for å stikke seg frem i dagens musikk-jungel, lager Kedr slow-mo–rave-låter som sprer seg på sosiale media som ild i tørt gress. 

28. mai, Ekko presenterer ekkoklubb nr. 46, med Kedr Livanskiy, Bendik HK og Dj Jiska Huizing. 

Jiska Huizing

22:30
Østre - 2.etg - Fongaard
Jiska har gode ører og en solid bakgrunn fra lydkunst, som skinner gjennom når hun gjennomfører sine dj-set med et utvalg spor med obskur klubbmusikk, som hun parer elegant med verdensmusikk, afrikanske rytmer og solrike elementer. 
Les mer

Kedr Livanskiy

00:30
Østre - 2.etg - Fongaard
Fra Moskvas undergrunn kommer Yana Kedrina aka Kedr Livanskiy. Ung, hardtarbeidende og med den riktige gjør-det-selv-tilnærmingen som behøves for å stikke seg frem i dagens musikk-jungel, lager Kedr slow-mo–rave-låter som sprer seg på sosiale media som ild i tørt gress. Med tåkelagt vokal og analoge synther skaper hun et lydbilde med tydelige referanser til stilikon innen elektronisk musikk de siste 20 årene. Låtene beveger seg i et parallellt stilunivers til storheter som Autechre, spesielt materialet deres fra midten av nittitallet, som...
Les mer

Bendik HK

23:30
Østre - 2.etg - Fongaard
Bendik HK har som trommis spilt med en rekke kritikerroste artister de siste årene, som Pantha du Prince, Ivan Ave, Gundelach, Nils Bech, Hanne Hukkelberg og Charlotte Dos Santos. Som soloartist lager han elektronisk klubbmusikk som på særegnet vis utforsker klang, kontinuitet og nostalgi – på dype basstrommer i bunn og rytmiske synth-akkorder i topp.
Les mer