Ekko klubb og konsert nr. 125
Dato/Tid
Lør 28. Mai
23:00 - 04:00
Sted
Kulturhuset i Bergen
Billetter
190 (kun 70 kroner onsdag 4. mai!)
Kjøp billetter

I samarbeid med Festspillene i Bergen presenterer vi en kveld sammensatt to konserter med eksperimentell elektronisk lyttemusikk, og etterpå avrundes kvelden med hardere rytmer for dansegulvet.

Debit er prosjektet til den New York-baserte musikeren Delia Beatriz. Hun blander avantgardeinspirerte produksjonsteknikker med eksperimentell og ofte klubbfokusert musikk, og er kjent for å undersøke sine meksikanske røtter gjennom et unikt samspill mellom kompleks lyddesign, pulserende rytmer og tunge basser.

Med sitt nyeste album, The Long Count, dykker Beatriz dypere inn i opprinnelsen til meksikansk musikk. Ved å bruke maskinlæring og hente inspirasjon fra musique concrète, revitaliserer Beatriz ocarinaer, fløyter og andre blåseinstrumenter som kan dateres tilbake til Maya-sivilisasjonen og gir dem en moderne følelse gjennom beatløse komposisjoner og fengslende elektroakustiske teksturer.

Julie Silset
er en produsent, musiker, dj og labelmanager med base i Bergen. Med en dyp fascinasjon for techno og leftfield klubbmusikk skaper hun lydbilder med en hypnotisk blanding av både atmosfæriske og organiske lyder. Silset utforsker også ulike aspekter innenfor technosjangeren ved å kombinere flere elementer innenfor drone, ambient og andre industrielle uttrykk. Til Kulturhuset kommer hun med en helt ferskt live-sett.

Trym Søvdsnes og Alskua
spiller låter for dansegulvet etter konserten.

Tidsplan:

21.30 Dørene åpner
22.00 Konsert Debit
23.00 Konsert Julie Silset
00.00 Alskua & Trym Søvdsnes (dj-set)