rRoxymore (DBALP006 / DE)

Enten på scenen, på plate eller i dypt samarbeid, de musikalske ideene til rRoxymore beveger seg i et tempo og utvikles i en høy frekvens, at det kan være vanskelig å holde tritt. Like respektert for hennes esoteriske, offbeat klubbutgivelser – distinkte og av og til provoserende dance cuts som er like tilfredsstillende for DJs å mikse som for dansegulvet å suge til seg – som hennes semi-improviserte liveopptredener, har den rene fordomsfrie energien i hjertet av rRoxymore's arbeid tjent henne en plass som en av de mest vitale artistene i utkanten av den moderne klubbkulturen, forankret i eksperimentering, samarbeid og en skarp følelse av sosial bevissthet.

rRoxymore's fortryllende og litt psykedeliske DJ-sett, som har ført henne til noen av verdens mest respekterte klubblokaler, inkludert Berghain, Concrete, De School, Fabric og MOMA’s PS1 series, samt en rekke dans- og eksperimentelle festivaler, inkludert Unsound, Mira, Nuits Sonores, Dimensions, Mutek og Freerotation. I økende grad har rRoxymore's livesett konsumert mye av kunstnerens verden.

I tillegg til bidrag på banebrytende plateselskap som Timedance og Ostugut Ton, har rRoxymore funnet et hjem som en sentral artist på det britiske labelet Don't Be Afraid, et kjent utløp for idiosynkratiske plater som fanger både dance-musikkens euforiske historie og dens komplekse framtid.

Hun fortsetter å pushe hennes musikk fremover til et større og mer diverst publikum, mens hun beholder den samme klarheten i synet og en ydmyk trang til å eksperimentere. rRoxymore forsetter å pushe grensene, og er en produsent som stadig utvikler seg med autentiske utrykk.