Mari Kvien Brunvoll «Den delte byen»

Spenning og motstand bråker alltid, transformatorstasjoner er summende vitale deler av samfunnsstrukturen, både før, under og etter en samfunnslammende virussituasjon.

Mari er en av våre absolutte favorittartister, en mester innen improvisasjon og stemmekunst, som med letthet veksler mellom stilmessige variasjoner i utrykk og sjanger, enten det er folke-, samtids- eller verdensmusikk, eller som perfeksjonert hjemmesnekret ingenmannslandsmusikk i bandkonstellasjonen Building Instruments. Forøvring et samarbeid vi gjerne vil høre mer fra.

Eksperimentering med egen stemme, looping og vokalprosessering er sentrale elementer i både hennes komposisjoner og live-fremføringer. Hun er en produktiv komponist, som har bidratt i flere ulike konstellasjoner og som også har jobbet og bidratt til scenekunstproduksjoner, kunstfilm og lydinstallasjoner.

I den elektroniske musikkverden har blant annet Ricardo Villalobos-remiksen av låten hennes «Everywhere You Go» satt henne på kartet med over 2 millioner strømminger kun på Spotify.

Til vårt prosjekt bidrar hun med komposisjonen «Den delte byen».

Les mer om Mari Kvien Brunvoll

Next in Digital Arena Vetle Junker