EKKO FESTIVAL XVIII
Vivian Wang «Alt Human» («Around Nothing and Everything Gone to Hell» del 1)
Dato
Tor 28. Oktober
Tid
23:15 - 23:45
Sted
Østre - 2.etg - Fongaard
Kjøp billetter

Sammen med komponist, kurator, evig produktive og alltid aktuelle ekkovenn Lasse Marhaug, presenterer vi prosjektet «Around Nothing and Everything Gone to Hell».

- 5 nye komposisjoner, alle laget for et multikanals spesialtilpasset høyttaleroppsett.

Et prosjekt som kombinerer fysiske lydopplevelser og avspilling/fremføringer, tilpasset, men ikke tvunget frem av en hverdag hvor reising og fysisk kontakt lenge har vært begrenset.

Komponistene som bridar er Jim O´Rourke, Mariam Rezaei, Vivian Wang, Matmos og Lasse Marhaug.

Vivian Wang
Komponist, musiker og lyddesigner Vivian Wang har vært en av hovedkreftene bak det eksperimentelle indie-rock bandet The Observatory, som kombinerte perkusjonsmusikk fra Bali med støy-gitarer. Etter hun forlot bandet har hun jobbet med et uttrykk som er mer abstrakt og andre formater som installasjoner og filmer. Med disse uttrykkene utvikler hun tverrfaglige arbeider forankret i lyd som krysser, kunst, kultur og rom. Wang er også en av Jenny Hvals musikalske samarbeidspartnere, senest sett på The Practice of Love-forestillingen på Ekkofestivalen i 2020.

Om presentasjon av verkene:
Noen av komponistene er tilstede under festivalen, noen bidrar med en slags digital tilstedeværelse og noen blir igjen hjemme. Verkene i prosjektet «Around Nothing and Everything Gone to Hell» presenteres av kurator og komponist Lasse Marhaug.

Dagens Program