Ekko Festival nr.13
Trioer (NO)
Dato
Ons 26. Oktober
Tid
20:00 - 21:40
Sted
Østre - 2.etg - Fongaard
Kjøp billetter

Trioer er en audio-visuell installasjon og liveopptreden der spesialkonstruerte 16mm filmprojektører og elektroakustiske instrumenter veves sammen i et intrikat men likevel intuitivt system. Lyd trigger bilde, og omvendt. Projektørene er utstyrt med et modifisert printersystem, som simultant maler på filmrullene mens de blir projisert på veggen. Analog, elektroakustisk musikk krysser stier med rytmisk variert drone-techno, rammet inn av et visuelt verk i kontinuerlig forandring.

Om de medvirkende:

Stephan Meidell (NO) — Musikk.

Stephan Meidell er en gitarist og komponist bosatt i Bergen. Han har i skrivende stund utgitt 15 album, samt turnert massivt i Europa, USA, Mexico og Japan. Meidell fokuserer på sjangeruavhengig musikk i grenselandet mellom komposisjon og improvisasjon.

Petri Henriksson (FI) —  Visuell design.

Petri Henriksson er en grafisk designer og filmskaper fra Finland, for tiden bosatt i Berlin. Han har hovedsaklig jobbet med design innen feltene samtidskunst og musikk, og han har produsert en rekke forskjellige filmeksperimenter sammen med Carlos Vasquez.

Carlos Vasquez (CO) — Filmteknikk - programmering

Carlos Vasquez er en colombiansk filmskaper og cinematograf bosatt i Berlin. Han var med å starte Blank Blank Film, sammen med Henriksson.

Søren Andreasen (DK) — Teknisk tilrettelegging / programmering

Søren Andreasen er en dansk lydkunstner og programmerer bosatt i København.Med en sterk lidenskap for design og skaperkraft innen lydkunst, produserer Andreasen diverse lyd og musikk, bygger kunstinstallasjoner og lager software for ymse lydrelaterte virksomheter.

Prosjektet er støttet av Norsk Kulturråd, Nordisk Kulturfond, Det Norske Komponistfond og Bergen Kommune.

soundcloud.com/playlists/205616704