EKKO FESTIVAL XVIII
Telephones b2b Vale Budino (European Carryall / N/IT)
Dato
Fre 22. Oktober
Tid
00:00 - 03:45
Sted
Østre - 2.etg - Fongaard
Kjøp billetter

Direkte fra Berlin til Bergen kommer eksilbergenseren Henning Severud aka Telephones og italienske Valentina Budino for å levere et fire timer back to back-sett fylt med en vid seleksjon av dansbart materiale, supermega-nice balearic-cosmic-ethno-tekno vibes helaften som Henning selv formulerer det.

Fra Klokkarvik til Berlin er kanskje ikke den mest klassiske utvandrerruten, men for Henning var dette egentlig den eneste naturlige ruten. Han har pushet sin forkjærlighet for 90-talls UK & NY house og detroit-techno siden han tok bussen til Bergen sentrum for å snike seg inn på fest, så ble han etter hvert en viktig musikkleverandør selv, og nå nesten 20 år etter er han en av våre stødigste avspillere av musikk for fot og hjerte. Han har utgivelser på undergrunnsselskap som Running Back, Sex Tags Ufo, Acido, Klasse Wrecks, Full Pupp og mer, og selvfølgelig et eget selskap under navnet European Carryall. Pre-pandemi kunne han oppleves på klubber som Panorama Bar, Bassiani, Griessmuehle, samt festivaler som Love International, Pitch Music og The Garden for å nevne noen.

Berlin-baserte italienske Valentina passer etter vår mening perfekt til å dele spaker med Henning på årets åpningskveld, hun pusher sin eklektiske smak, alltid med et positivt grunnelement og et overraskende utvalg av typen du mener å ha hørt før, men aldri i verden kan huske tittelen på.

På kort tid har hun klatret oppover i dj-verdenen og hennes überstødige musikalske smak og solide mikseferdigheter har landet henne residency for det anerkjente klubbkonsept CockTail D’Amore drevet av DJ Boris og Discodromo.
Dagens Program