EKKO FESTIVAL XVIII
Lasse Marhaug «Context» («Around Nothing and Everything Gone to Hell» del 1)
Dato
Tor 28. Oktober
Tid
22:30 - 23:00
Sted
Østre - 2.etg - Fongaard
Kjøp billetter

Sammen med komponist, kurator, evig produktive og alltid aktuelle ekkovenn Lasse Marhaug, presenterer vi prosjektet «Around Nothing and Everything Gone to Hell».

- 5 nye komposisjoner, alle laget for et multikanals spesialtilpasset høyttaleroppsett.

Et prosjekt som kombinerer fysiske lydopplevelser og avspilling/fremføringer, tilpasset, men ikke tvunget frem av en hverdag hvor reising og fysisk kontakt lenge har vært begrenset.

Komponistene som bridar er Jim O´Rourke, Mariam Rezaei, Vivian Wang, Matmos og Lasse Marhaug.

Lasse Marhaug
Med et hundretalls plateutgivelser, og en rekke turnéer bak seg, har Lasse Marhaug siden midten av 90-tallet vært en bauta i den norske scenen for støy - og eksperimentell musikk. Produsenten og den visuelle artisten har gjennom sin lange karriere vært involvert i en rekke prosjekter som involverer støy, jazz, improvisasjon, rock, eksperimentell musikk og ekstrem metal. I tillegg har han jobbet med musikk og lyd for teater, dans, installasjoner, kino og video og vært med å drive Pica Disk og Prisma Record.

Om presentasjon av verkene:

Noen av komponistene er tilstede under festivalen, noen bidrar med en slags digital tilstedeværelse og noen blir igjen hjemme. Verkene i prosjektet «Around Nothing and Everything Gone to Hell» presenteres av kurator og komponist Lasse Marhaug.

Dagens Program