EKKO Nr. 12
Kahuun & Kohib (Beatservice/Ploink - NO)
Dato
Lør 31. Oktober
Tid
00:00
Sted
Østre - 2.etg - Fongaard
Åpningstid
19:30 - 03:30
Billetter
240,- (KONSERTEN KL 20.00 ER GRATIS)

Kahuun & Kohib er et nytt samarbeidsprosjekt fra Norge. De to produsentene har i flere år levd adskilte liv som produsenter i henholdsvis Bergen og Tromsø.

Fra sin base i Bergen har Kahuun gitt ut musikk via flere norske og internasjonale plateselskap. Han debuterte i 1999 på London-baserte Paper Recordings og har siden gitt ut på både Hi Fi Terapi, Sex Tags og nå senest på Bergen-baserte Ploink, en utgivelse som for anledningen ble spilt på BBC1 Radio. Kahuun har laget alt fra future jazz, breakbeat og nyere disko til house og tekno. En moden produsent som nå for alvor har fått sving på sin internasjonale karriere.

Tromsø har lange, stolte tradisjoner innen elektronisk musikk med store navn som Mental Overdrive, Bjørn Torske og Røyksopp på samvittigheten. Kohib følger i fotsporene til sine helter og debuterte i 2010 med albumet «Make Fire» på norske Beatservice Records. Med utgangspunkt i tekno, house og elektro jobber Kohib med tunge grooves og drivende rytmiske elementer som er like dansbare som de er overveldende. Med flere utgivelser på Beatservice Records har Kohib vokst frem som nok et tilskudd til en voksende scene i en by med stolte tradisjoner.

Kahuun & Kohib har i år jobbet med et utgivelsesformat hvor de lager hver sine verk og deretter tolker hverandres verk i en felles plateutgivelse. Dette samarbeidet forlenges på scenen, hvor de vil fremføre låtmaterialet live.

Dagens Program
Korskirken, Bergen Oram - 1.etg - Østre Østre - 2.etg - Fongaard