Ekko Festival nr.13
Heyerdahl & Pandreas (NO)
Dato
Lør 29. Oktober
Tid
20:30 - 21:15
Sted
Østre - 2.etg - Fongaard
Åpningstid
17:00 - 05:00
Billetter
180,- + avgift
Kjøp billetter

Pandreas har seilt opp som ett av de mest lovende navnene på den norske elektroniske musikkscenen de siste årene. Han har fått positiv oppmerksomhet i viktige publikasjoner som Thelineofbestfit, Pitchfork og The Guardian, og navnet hans har stått på plakaten til bl.a. Roskildefestivalen og Eurosonic.

Heyerdahl er et band bestående av veteraner fra Oslos indiepopscene. Blant disse finner vi Kenneth Ishak, som mange kjenner fra smått legendariske Beezewax. Sammen med Mattis With, Tore Løchstøer Hauge og Magne Mostue reiste Ishak til et fyr ute i havet ved Stad, og spilte inn den kritikerroste debuten «Øen» fra 2013. Bandet gjorde sin debut på Øyafestivalen samme år. Et nytt album, «A Su Can Panther», kom tidligere i år, og ble også møtt av mildt ekstatiske anmeldelser.

Heyerdahl og Pandreas gjør et samarbeidsprosjekt på Ekko nr. 13. Akkurat hva dette blir for noe, vil den som venter få se, og høre. Et lite hint er at man muligens kan forvente oss ekstra dansbare versjoner av Heyerdahls fengende pop, og at det muligens blir framført noe helt nytt materiale fra begge hold. Det blir et usedvanlig spennende møte mellom noen av landets mest lovende artister. 

Dagens Program
Oram - 1.etg - Østre Østre - 2.etg - Fongaard