EKKO Nr. 12
Hage (NO)
Dato
Lør 31. Oktober
Tid
20:00
Sted
Oram - 1.etg - Østre
Åpningstid
19:30 - 03:30
Billetter
240,- (KONSERTEN KL 20.00 ER GRATIS)

Hage er et indiepop-band fra Bergen. Veronika Heilund og Vilde Kolltveit satte i gang prosjektet for snaut et år siden og har på kort tid lykkes med å fange oppmerksomheten til flere kjennere i Bergen. Låten “The Taste” ble raskt plukket opp som ukens urørt på P3 og bandet har signert på Diamond Club; det singel-baserte plateselskapet til Brilliance.

Det er flere grunner til denne oppmerksomheten. Hage lager låter med drivende melodier og vokalharmonier. Tekstene er løst basert på egne erfaringer og noe fiktiv historie. De lykkes med å være tilgjengelige, men samtidig engasjerte og lidenskapelige. Med synth, gitar og vakre stemmer skaper de flotte lydlandskap og synger som om de virkelig mener det. Til tider kan noen av låtene mine om en nedstrippet versjon av pop-bandet Haim; catchy pop med en dose selvinnsikt og tro på egne ferdigheter.

Bandet jobber nå med nytt låtmateriale og kommer til Ekko for å presentere en mengde låter som ennå ikke har blitt gitt ut. Det blir en fin mulighet til å bli kjent med neste generasjons pop fra Bergen.

Dagens Program
Korskirken, Bergen Oram - 1.etg - Østre Østre - 2.etg - Fongaard