Ekko Festival nr.13
DJ Fett Burger (NO - Sex Tags)
Dato
Fre 28. Oktober
Tid
01:15 - 02:45
Sted
Østre - 2.etg - Fongaard
Åpningstid
20:00 - 03:00
Billetter
180,- + avgift
Kjøp billetter

I Bergens klubbmiljø ble vi kjent med DJ Fett Burger for drøyt ti år siden. Da dukket han relativt plutselig opp som den ene halvdelen av Sex Tags; et team som også bestod av Herr Burgers bror. På grunnlag av en virksomhet som inkluderte ymse klubbkvelder og opptredener, to plateselskaper, til dels ukonvensjonelle promoteringsmetoder og mye annet rart, ble Sex Tags kjapt et velkjent navn i byen. Etter en stund flyttet de to mossingene til Berlin, der Sex Tags-etiketten har vokst seg stor og feit som en trippel cheeseburger.

I dag er Fett Burger en særdeles aktiv DJ, produsent og designer, han driver labelet Sex Tags UFO på egenhånd, han står bak den nettbaserte DJ mix serien Trushmix, han jobber med sitt nye eksperimentelle prosjekt Mongo Fett, og han har nylig startet enda et label – Freakout Cult – sammen med kollega Jayda G.

Som DJ er Fett Burger kjent for sine lange sett med en eklektisk blanding av diverse stiler og musikktyper. Ikke bundet av noen sjangre, men med en solid base i house, disco og leftfield. Fett Burger holder det like undergrunn som alltid, og gjør opplegget sitt med en personlig vri.