Ekko Festival nr.14
DJ Fett Burger & Luca Lozano (Sex Tags Mania / NO/UK)
Dato
Lør 21. Oktober
Tid
00:30 - 02:45
Sted
Østre - 2.etg - Fongaard
Åpningstid
21:00 - 03:00
Kjøp billetter

I Bergens kunst- og klubbmiljø ble vi kjent med DJ Fett Burger på tidlig 2000-tallet. Da dukket han relativt plutselig opp som den ene halvdelen av Sex Tags; et team som også bestod av Herr Burgers bror. På grunnlag av en virksomhet som inkluderte ymse klubbkvelder og opptredener, to plateselskaper, til dels ukonvensjonelle promoteringsmetoder og mye annet rart, ble Sex Tags kjapt et velkjent navn i byen (sjekk ut vår artikkel om dem i vår forrige fanzine). Etter endt utdannelse flyttet de to mossingene til Berlin, der Sex Tags-etiketten har vokst seg stor og feit som en trippel cheeseburger. 

I dag er Fett Burger en særdeles aktiv DJ, produsent og designer, han driver labelet Sex Tags UFO, han står bak den nettbaserte DJ-mixserien Trushmix, han jobber med sitt nye eksperimentelle prosjekt Mongo Fett, og han har nylig startet enda et label – Freakout Cult – sammen med kollega Jayda G. Som DJ er Fett Burger kjent for sine lange sett med en eklektisk blanding av diverse stiler og musikktyper. Ikke bundet av noen sjangre, men med en solid base i house, disko og leftfield. Fett Burger holder det like undergrunn som alltid, og gjør opplegget sitt med en personlig vri.

Luca er en mann med mange hatter, han gir ut musikk på Klasse Recordings og står bak prosjektet GRAFITI TAPES, er selvklart en dreven dj og har i tillegg en spennende design- og kunstkarriere. Han har også utgivelser på SEX TAGS UFO, Optimo Trax og flere mindre selskap. 

Lozano har både bakgrunn i og en sterk interesse for graffiti. Dette kommer tydelig frem i både hans visuelle uttrykk og musikk, som har en utpreget gjør-det-selv mentalitet. Som dj blander Lozano harde bassganger og dype, mørkere melodier på en lett og ledig måte, i spennet mellom house, uk-tekno, jungle, breakbeat og hva han selv føler for å sette på der og da. Som en del av Sex Tags-familien - som kun favner om det beste av det beste fra the-under-ground, blir det en glede å se han sammen med Fett Burger på vår åpningskveld. Ride or die...

Dagens Program
Østre - 2.etg - Fongaard Oram - 1.etg - Østre