EKKO Nr. 12
dePresno (NO)
Dato
Fre 30. Oktober
Tid
20:00
Sted
Oram - 1.etg - Østre
Åpningstid
19:30 - 03:30
Billetter
240,- (KONSERTEN KL 20.00 ER GRATIS)

Med en silkemyk, rund stemme synger Depresno «Forever is a long, long time» i sin aller første låt. Det er tunge ord som sjeldent kommer fra så unge musikere. Det er likevel ingen tvil om at han mener det. Låtmaterialet stråler av selvtillit og en god porsjon arroganse - egenskaper som kjennetegner de aller beste singer/songwritere. Dette er upolert pop i verdensklasse.

Depresno reflekterer over de store spørsmål i livet - tid, kjærlighet og menneskers plass i samfunnet. Slik sett holder han seg innenfor samme lyriske tradisjoner som både Leonard Cohen, Paul Simon og Tim Buckley. Men verden er ikke lenger den samme og det bærer låtene til den unge bergenseren preg av. Det er en ubesluttsomhet og frustrasjon å spore hos Depresno når han synger "what are we waiting for" - et spørsmål som mange helt sikkert stiller seg i en tid der teknologi raser fremover i intergalaktisk hastighet, mens uendelig mange mennesker lider både hjemme og borte.

Det stilles store forventninger til Depresno når han senere i år kommer med sin debutplate. Vi gleder oss til å gjeste en av Bergens viktigste stemmer i oktober.

Dagens Program
Oram - 1.etg - Østre Østre - 2.etg - Fongaard