About
About

Om foreningen Ekko

Ekko er eier og drifter av Østre - Hus for eksperimentell lyd og intiativtager, eier og produsent av Ekko - Festival for elektronisk og eksperimentell lyd. Foreningen ble stiftet i 2002.

Nyhetsbrev

Når du melder deg på epostlisten for å motta Ekkos nyhetsbrev, samler vi kun inn epostadressen din, og vil kun benytte denne til utsendelse av Ekkos nyhetsbrev. Epostadressen din blir ikke gitt videre til noen tredjepart, og du kan når som helst melde deg av denne listen. Epostverktøyet vi bruker til utsendelse heter Mailchimp.

Informasjonskapsler (cookies)

Ekko benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin.Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics brukes til å samle inn statistikk om trafikken på www.ekko.no. Ingen informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person. De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer.

Østre

ØSTRE - HUS FOR EKSPERIMENTELL OG ELEKTRONISK LYD

Besøksadresse
Østre Skostredet 3
5017 Bergen - Norge

Ønsker du å komme i kontakt med oss?
post@oestre.no

Åpningstider:
Åpningstidene våre varierer fra arrangement til arrangement. Sjekk kalenderen vår for mer informasjon.

Aldersgrense
Alle arrangementene på Østre har 18års aldersgrense. Ta kontakt på post@oestre.no for vergeordning.

Har du mistet noe?
Ta kontakt med oss på Facebook, Instagram eller kom på huset og ring på døren mellom 09.00 - 15.00, mandag til fredag.

Hvem er vi?

Østre er en arena for elektronisk musikk og andre eksperimentelle lydbaserte kunstformer. Vi jobber me produksjon, programmering, formidling og opplevelse av nye eksperimentelle lyduttrykk. I løpet av året arrangerer vi konserter, klubbkvelder, utstillinger, kunstinstallasjoner og andre unike arrangementer.

Østre rommer ulike prosjektrom, bar og lydstudio for produksjon.Innholdsproduksjonen på huset er omfattende, mangfoldig og nyskapende. Gjennom dialog med kunstnere, arrangører og publikum lager vi et program som både vi og vårt publikum engasjerer seg for. Det er i krysningspunktet mellom ulike uttrykk, formidlingspraksiser i møtet mellom ulike publikumsgrupper at mange viktige synergier oppstår.

Østre er støttet av

Kulturdirektoratet, Bergen Kommune, Vestland Fylke, Nordisk Kulturfond, Kulturrom

Read more

Ekko Festival

Besøksadresse
Østre Skostredet 3
5017 Bergen - Norge

Ønsker du å komme i kontakt med oss?
info@ekko.no

Booking/programforslag
Send fysiske utgivelser pr post, eller bruk elektronisk kontaktinfo over. Alle programforespørsler blir lest, men vi har dessverre ikke kapasitet til å svare på alt

OM EKKO-FESTIVALEN

Ekko Festival er en årlig festival for eksperimentell og elektronisk musikk i Bergen: den første utgaven ble presentert i 2003. Festivalen blir arrangert av Ekko på Østre, og på ulike lokasjoner i Bergen og omegn. Festivalen fokuser på å tilby både et internasjonalt og et lokalt program med eksperimentell og elektronisk musikk som dekker en rekke sjangre, sub-sjangre og unike utrykk. På festivalen kan man oppleve etablerte artister, oppdaget nye prosjekter, spennende lydkunst, installasjoner, utstillinger og samtaler, heftige klubb-orienterte opplevelser, og grensesprengende DJer som pusher scenen for elektronisk musikk fremover.

Ekko har siden 2003 presentert over 1000 ulike artister fra hele verden. Her er noen navn som har spilt på festivalen: Nils Frahm, Jon Hopkins, James Holden, Holly Herndon, Planningtorock, Pantha Du Prince & The Bell Laboratory, Laurel Halo, Andrew Weatherall, DJ Harvey, Todd Terje (bestillingsverk), rRoxymore, Mykki Blanco, Suzanne Ciani, Matias Aguayo, El Perro Del Mar, Optimo DJs, C.A.R., Jenny Hval, Ata Kak, Aïsha Devi, Molly Nilsson, Stiletti-Ana, Caterina Barbieri, Moderat, Floating Points mfl.

EKKOFESTIVAL ER STØTTET AV

Kulturdirektoratet, Bergen Kommune & Vestland Fylke

Read more