Ekko konsertserie nr. 32
Kaukolampi (K-X-P / FIN)
RocketNumberNine (Border Community / UK)
Ekko djs (Asel) (N)
Dato/Tid
Fre 16. Februar
21:00 - 02:00
Sted
Østre - 2.etg - Fongaard
Billetter
Billett: 140,- + avgift
Kjøp billetter

Kaukolampi og RocketNumberNine til Ekko med droner, hypnotisk mørke og energisk jazztrommer og synthspill!

K-X-P frontmann Timo Kaukolampi spilte for første gang på Ekko som en tredjedel av bandet Op:l Bastards (originalt Opel Bastards, noe de måtte endre etter press fra bilprodusenten), og han er en aktiv musiker med flere bandprosjekt. I 2017 ga han ut soloalbumet «1», under eget navn - dronete, mørkt og hypnotisk.

Fra England kommer brødreparet Ben og Tom Page med sin tromme- og synthekspertise, som er så god at de har turnert som band til store legender som Neneh Cherry og James Holden. Deres eget bandprosjekt heter RocketNumberNine og er en heftig blanding av en sabla gode elektroniske tangenter og en energisk, jazz-inspirert tromme.

Dj Asel spiller plater før, under og etter konsertene.

Kaukolampi

23:00
Østre - 2.etg - Fongaard
Uttrykket Bergensvenn er sjeldent noe vi i Ekko bruker for å omtale våre gjestende artister, men i tilfellet Timo Kaukolampi så blir det vanskelig å komme utenom både hans og finsk elektronisk musikkmiljøs relasjon til Bergens elektroniske undergrunn. Helt siden han gjestet Cafe Opera med bandet Op:l Bstards tilbake i 2000, noe som også var starten på en langt og viktig vennskapsforhold mellom musikere og plateselskaper fra Helsinki og Bergen, har dette vært en god og viktig relasjon. Timo har...
Les mer

RocketNumberNine

22:00
Østre - 2.etg - Fongaard
Siden vi ikke klarer å begrense oss så har vi også invitert brødreparet Ban og Tom Page til å gjøre en konsert samme kveld med sitt prosjekt Rockcetnumbernine. Dette er noe vi har prøve å få til Bergen i en evighet, og nå klaffet det endelig, med seg i bagasjen har de masse nytt materiale fra et nytt album som visstnok nesten er klart for utgivelse. Ved siden å opptre alene har Ben og Tom også turnert som backingbandet til...
Les mer

Ekko djs (Asel)

23:30
Østre - 2.etg - Fongaard
Ekkos kunstneriske leder Asle Brodin har jobbet med Ekko helt siden oppstarten i 2003, han har tidligere også drevet en rekke klubber som f.eks Hot!Hot!Hot! (2004-2010) og Klubb Elektra (1999-2004) The Fix (2007-2011) Klubb Piknikk (2000-2003) Han har jobbet med scenografi, som produsent for alt fra symfoniorkestre til frijazz, ballett mye mye mer. 
Les mer