Ekkoklubb nr. 48
Bjørn Torske (Smalltown Supersound / NO)
Daniel Wang (Ghostly / US)
Dato/Tid
Fre 24. August
22:00 - 03:00
Sted
Østre - 2.etg - Fongaard

Eksklusivt kun i Bergen og Japan, Bjørn Torske fremfører sitt nyeste album «Byen» live.

Ekko klubbserie nr. 48:
Bjørn Torske LIVE
Daniel Wang

Østre - hus for lydkunst og elektronisk musikk
22:00 - 03.00, 18 år, 160,- forhåndssalg på ticketco.
Vergeordning tilgjengelig

«Byen» — hans femte soloalbum og første på 8 år, ble sluppet i juli midt i fellesferien. Det fløy kanskje litt under radaren for hjemlig presse, men slippet gikk på ingen måte upåaktet hen hos internasjonal media og lyttere med forkjærlighet for Bjørns litt skranglete, samtidig velproduserte og gjennomtenkte låter. Som komposisjon er albumet en reise gjennom hans historiske musikalske landskap gjennom 20 år, med innslag av disko, italo, prog og eklektiske rytmer som du umiddelbart kjenner at du har savnet. Vi mener utvilsomt at dette er noe av det beste Bjørn har laget.

Bjørn har selv bestemt å kun gjøre to konserter med dette materialet, denne konserten på Østre nå i august, med spesiallaget dekor og kulisser, og en konsert i Japan senere i høst. Så enten må du legge høstferien til Tokyo eller så må du sette av datoen 24. august og kjøpe en billett her. Kun 200 billetter legges ut for salg.

Bjørn har i tillegg fått invitere en av sine favoritter til å avslutte kvelden, fra Berlin har vi hentet inn Daniel Wang (Ghostly Rec). Dette her blir nok en uforglemmelig aften.