EKKO FESTIVAL NR.14

21.–28. OKT 2017

Ekko er en årlig kunst- og musikkfestival i Bergen med fokus på elektroniske og eksperimentelle musikalske uttrykk – litt utenfor den kommersielle motorveien. 

Ekko Festival

Program

Lør 21. Oktober Oram - 1.etg - Østre Østre - 2.etg - Fongaard
Søn 22. Oktober Oram - 1.etg - Østre Østre - 2.etg - Fongaard
Tor 26. Oktober Østre - 2.etg - Fongaard
Fre 27. Oktober Østre - 2.etg - Fongaard
Lør 28. Oktober Oram - 1.etg - Østre Østre - 2.etg - Fongaard

Billetter

Festivalen har nedre aldersgrense på 18 år. Vi har egen vergeordning for publikum under 18, ta kontakt med oss på post@oestre.no for avtale. Vi kan bare garantere inngang for publikum med verge dersom dette er avtalt på forhånd.

Billetter kan kjøpes i døren på arena og på ekko.ticketco.no, og på Østre i vanlig åpningstid. Kjøpte billetter refunderes ikke. Det tas forbehold om endringer i annonsert program og tidsplan. Billetter gir tilgang til alle arrangementer innenfor datoer, tidspunkt og arena spesifisert på billetten.

Østre har universell utforming og er tilgjengelig med rullestol i begrenset antall. Ta kontakt på post@oestre.no så våre vakter kan være forberedt og legge til rette for en smidig opplevelse. Ta også kontakt på forhånd for kjøp av billett til ledsager.

Festivalpass er dessverre utsolgt, Dette gjelder også forhåndssalget av dagspass til Lørdag 28.okt., det selges billetter i døren utover kvelden dersom det er ledig kapasietet.  

 • Dagspass fredag 27. oktober
  (220,-)
 • Nattpass fredag 27.oktober (gjelder fra kl 01.15)
  (100,-)
 • Dagspass fredag 27.oktober studentrabatt
  (160,-)
 • Dagspass lørdag 28. oktober
  (260,-)