Ekkoklubb nr. 61
Volvox (US)
Toxe (PAN / SW)
Put Your Hands Up For Neo-Tokyo (Blanca / NO)
Hydropsyche (Boska / NO)
Svette Føtter (NO)
Karolinski (FFD / NO)
Christian Tilt (Ploink / NO)
Sentralbadet (NO)
Dato/Tid
Sat 08. June
22:00 - 03:00
Location
Fongaard Stage - 1st floor - Østre
Buy tickets

Volvox

01:20
En av de dominerende kreftene på undergrunnsscenen i Brooklyn, Volvox er kjent for sine tøffe, nedstrippede tekno- og acidinfluerte sett. Denne kvelden kommer den travle djen for å avslutte helhuset på Østre. 
Read more

Toxe

00:35
Fongaard Stage - 1st floor - Østre
Toxe lager musikk som gir deg et dragsug i magen, med innovative rytmer og harde melodier. Hun debuterte i 2015 med EP-en Muscle Memory på Staycore. 
Read more

Put Your Hands Up For Neo-Tokyo

23:25
Fongaard Stage - 1st floor - Østre
Put Your Hands Up For Neo–Tokyo er bandprosjektet til Njål Paulsberg, som mange ganger tidligere har gjestet Ekko i forskjellige konstellasjoner. Han er en dyktig og aktiv musiker, noe som skinner tydelig gjennom på det nyeste materialet til PYHUFNT. De spiller første konsert etter albumslipp på Østre denne kvelden. Put your hands up!
Read more

Hydropsyche

22:30
Fongaard Stage - 1st floor - Østre
Hydropsyche er det nye prosjektet til Jon Eirik Boska. Klubbmusikk uten trommer. En enkel melodilinje fra et Eurorack i samspill med brølet fra en analog synth, av og til med hvisking fra digitale samplere. En serie med videoer fra hjemmet og studio viser frem artisten sine intime fremføringer. På scenen har han med seg Petra Hermanová på video. Hydropsyche sin første utgivelse var låten U-020, som kom ut høsten 2018 på samleplaten Dagian av Paris-labelet High Heal. En EP på samme label...
Read more